Over ons

Goedendag, leuk dat u op onze event pagina bent beland. Mijn naam is Jolanda en ik vind het superleuk om met u mee te denken over uw event. Eerst even in het kort over ons: De eigenaren Sil en Ben zijn in november 2016 met veel enthousiasme begonnen aan een nieuw concept: Lekkere smaakcombinaties in een gastvrije omgeving.

Het Grand Café beschikt over een ruimte voor 75 couverts a la carte. Voor groepen kan het restaurant omgebouwd worden en kunnen er tot 150 personen ‘walking dinner’ worden geserveerd. Op de bovenverdieping bevindt zich nog een ruimte waar eventuele vergaderingen en feesten en partijen georganiseerd kunnen worden.

Onze chef-kok Sil is opgeleid op hoog culinair niveau, en daarom wordt ook alles in de keuken vers bereid. Er wordt gewerkt met het ‘van kop tot staart beleid’ om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. De menukaart bestaat uit verschillende vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten.

Ons team in het restaurant is gastvrij en werken onder het motto hoe meer gasten hoe gezelliger het wordt. Zij kunnen u aan tafel meenemen naar de verhalen achter de gerechten en de verschillende wijn en spijs sensaties.

Ben jij enthousiast geworden over Grand Café De Jongens van Joure, Neemt u dan gerust contact met ons op over de verschillende arrangementen en mogelijkheden. Wij werken met reserveringen op maat.

Team de jongens van joure