Reserveer een tafel

INFORMATIE RESERVEREN EN RICHTLIJNEN RIVM

Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag voor lunch, borrel en diner. Er volgt altijd een controle gesprek voordat wij u op gepaste afstand naar uw tafel kunnen brengen. Is er plek in het restaurant of op het terras en is het controle gesprek goed verlopen? Dan zorgen wij dat u een tafel krijgt mits er tafels vrij zijn.

In ons restaurant houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat op dit moment tafels online gereserveerd kunnen worden. Bij grotere groepen, of niet-huishoudens graag even telefonisch contact opnemen. We hebben hier een beperkter aanbod in. Wij vragen aan u als gast om u ook aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Wij hebben onze regels in het restaurant ter inzage. Samen met u zorgen wij voor een veilige omgeving en een leuk verblijf voor iedereen!

Reserveren kan via www.dejongensvanjoure.nl of via 0513-410014. Wij vragen u om zoveel mogelijk te reserveren, zo voorkomt u teleurstelling. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant en op ons verruimde terras!