gerookte zalm, rode poon, paling en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
met oude friese kaas, gegrilde courgette, groene asperge, truffel en knolselderij créme
geserveerd met salade van krab, kokkels, oester, little gem, wakamé, salty finger en cocktailsaus
geserveerd met burrata, oude balsamico, rucola en gefrituurde kappertjes
met langoustine, panna cotta en tapioca van bisque, venkelatjar, wakamé en salty finger
met truffel-paddenstoelen crème, olijfolie en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
met kappertjes, tonijnmayonaise en rucola
met truffelmayonaise, oude friese kaas, pijnboompitten en rucola
met little gem , balsilicummayonaise en krokantje van basilicum
met krokante spekjes en bosui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
met beenham, lente ui, crème fraîche en een sneetje focaccia
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
met gebakken champignons, ui , spek en rode wijnjus
met spinazierisotto, bimi, cherrytomaat en beanaisesaus
met risotto van chorizo en paprika, cherrytomaat, bimi en rode wijnjus
geserveerd met gebakken champignons en kruidenbotersaus
met sperziebonen, snijbonen, pommes dauphine en gerookte knoflooksaus
gevuld met brie en omwikkeld met spek, geserveerd met stamppot snijbonen en mosterdsaus
gegaard in Grimbergen, met roerbak van paprika,ui en spek, pommes dauphine en eigen jus
runderburger op een speltbol met nacho's,guacamole, créme fraiche, tomatensalsa en cheddar
met gele biet, bospeen, bimi, aardappelpoffertjes en witte wijnsaus
Bij onze hoofdgerechten serveren wij garnituren. Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten, huisgemaakte friet, gebakken aardappels, mayonaise en salade
met bloemkool couscous, groene asperge, bospeen en een saus van gele curry
gemaakt van vegan gehakt, sperziebonen en rozijnen geserveerd met gele rijst en gepofte cherrytomaat
met gepofte cherrytomaat, bimi, kwarteleieren en hollandaisesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
met schotsen en genache van ruby chocolade, frambozenijs en een macaron
geserveerd met vers fruit, 3 bollen sorbetijs, slagroom en kletskop
koffie geserveerd met 3 verrassende lekkernijen uit de keuken
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
geserveerd met suzette saus, spinsuiker en sorbet van limoen
diverse soorten kaas met vijgenbrood en appelstroop
met huisgemaakte advocaat, kletskop en slagroom