gerookte zalm, rode poon, paling uit Rohel en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
carpaccio van rund met truffelmayonaise, oude Friese kaas, en pijnboompitten, gecombineerd met steak tartaar en kaaskletskop
met tapenade, aioli en kruidenboter
geserveerd met gebakken bloedworst
een verrassende proefplank van onze voorgerechten
met speltbrood, champignons, kaasstengels en broccoli
met marmelade van kweepeer, geroosterde vijg en vijgenjam
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks een wisselend voorgerecht
met macarons van wasabi, gamba’s, citroenmayonaise en zoet/zure groenten
met truffelolie en huisgemaakte soepstengel
met krokante spekjes, bosui en huisgemaakte soepstengel
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
gemarineerde biefstukspies met roerbakgroenten, oosterse jus en een aardappeltwister
met stamppot spruiten, krokant gebakken buikspek en jus van gebrande mosterd
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met knoflooksaus en een twister van aardappel
geserveerd met gebakken ui, champignons, spek, kippenlever en rode wijnjus
gerookte en gebakken eendenborst met pompoenchutney en sinaasappelsaus
40 dagen gerijpte ribeye met gebakken shiitake en eekhoorntjesbroodsaus, geserveerd met een aardappeltwister
met tarte tatin van rode ui, gebakken shiitake en een jus van rode port
met roerbak van ui, spruitjes en spek, geserveerd met een jus van gebrande mosterd
gegrilde Black Angus sukade met sperziebonen, gebakken cantharellen en truffeljus
met eekhoorntjesbroodsaus, shiitake, kastanjechampignons, oesterzwammen, morieljes, gepofte cherry tomaten en oude kaas
met bospeen, groene asperge en saus van Bleu de Wolvega
met hete bliksem en chutney van zilverui
schelvisfilet omwikkeld met spek, geserveerd met aardappelpuree, crème van wortel en een chutney van zilverui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
op ui gebakken snoekbaarsfilet met bietenchutney en witte wijnsaus
met palingrisotto, bospeen en een schuim van peterselie
diverse soorten kaas uit de regio met appelstroop en vijgenbrood
met chocolademousse, kletskop en chocolade-ijs
geserveerd met slagroom, kletskop en vanille-ijs
met hangop, karamelpasta en karamelijs
cheesecake van koffie met een bodem van oreo, geserveerd met koffie-ijs, merengue druppels, klassieke madeleine en melkschuim