gerookte zalm, rode poon, paling uit Rohel en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
gemaakt van diverse soorten vis, Hollandse garnalen en surimi, geserveerd met gerookte tomaat, little gem en cocktailsaus
met gel van augurk, eidooier crème, affilla cress, cornichons en little gem
carpaccio van rund met truffelmayonaise, oude Friese kaas, en pijnboompitten
carpaccio en bitterbal van langoustine met gele currysaus, zoetzure groenten en een krokantje van sesam
met truffel-paddenstoelen crème, olijfolie en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
dun gesneden kalfsmuis met kappertjes en tonijnmayonaise
met krokante spekjes en bosui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
met Bleu de Wolvega, crème fraîche en bosui
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
met gebakken champignons, ui , spek en rode wijnjus
met sperziebonen en pepersaus
geserveerd met gele rijst, sajoerboontjes en papadum
met stamppot rauwe andijvie, buikspek en rode wijn jus
met risotto van biet en geitenkaas, rucola, gepofte cherrytomaat en bimi
met gebakken champignons, ui , spek en pepersaus
met eekhoorntjesbroodsaus, paddenstoelen, truffel, gepofte cherrytomaat en Pecorino
met huisgemaakte satésaus en atjar geserveerd met een papadum
gevuld met brie en omwikkeld met spek, geserveerd met stamppot snijbonen en mosterd-dillesaus
met risotto van gele curry, gestoofde groenten en papadum
in zijn geheel gegaard met citroen, dille en tomatentapenade, geserveerd met venkelatjar
met tomatenrisotto, groene asperge, gepofte cherrytomaat en een antiboise van mango, tomaat, rode ui en kappertjes
Bij onze hoofdgerechten serveren wij garnituren. Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten, huisgemaakte friet, gebakken aardappels, mayonaise en salade
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
geserveerd met witte chocolade ganache, sabayon van Pisang Ambon en chocolade sorbetijs
met aardbeien, slagroom, kletskop en sorbetijs van limoen
geserveerd met rood fruit, cremeux van lavendel, oude balsamico en sobetijs van vlierbloesem
crème suisse, hangop van yoghurt, aardbeiencoulis, aardbeien en boerenjongensijs
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
geserveerd met gemarineerde ananas, snickers ijs en dulce de leche
met vers fruit, slagroom, kletskop en 3 bollen sorbetijs