• 0513 - 410 014
  • [email protected]
Logo De Jongens van Joure
Logo De Jongens van Joure
Logo De Jongens van Joure
  • Home
  • Over ons
  • Events
    • Tourist in Joure
    • Escape diner
    • Arrangementen
    • De Jongens Events
    • Reis door de wijn
  • Menu
    • Lunch
    • Diner
    • Borrel
    • Kinderen
  • Reserveren
  • Contact

Menu

  • Alles
  • Voorgerecht
  • Soepen
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht

Huisgerookte visplateau € 10,95

gerookte zalm, rode poon, paling uit Rohel en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus

Carpaccio € 10,95

carpaccio van rund met truffelmayonaise, oude Friese kaas, en pijnboompitten

Venkel panna cotta € 16,25

met langoustine, coquille en paling, geserveerd met zoute vingers en wakame

Vitello tonnato € 11,95

gebraden kalfsrosbief met kalfstartaar, kappartjes en tonijnmayonaise

Focaccia € 6,50

met pomodorimayonaise, kerriemayonaise en aioli

Terrine van heilbot € 12,95

met prei, aardappel en Hollandse garnalen, geserveerd met gerookte tomaat en dragonmayonaise

Bruschetta € 8,95

Van tomaat, basilicum, kaas en knoflook

Plank van de Jongens (2 personen) € 17,95

een verrassende proefplank van onze voorgerechten

Friese mosterdsoep € 5,95

met krokante spekjes, bosui en huisgemaakte soepstengel

Broccolisoep € 5,95

met huisgerookte zalm en crème fraîche

Specials

Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials

Spareribs € 21,95

huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus

Kinderen

Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!

Doradefilet € 23,95

geserveerd me tomatenrisotto, gepofte cherry tomaat en klassieke saus choron

Ossenhaas € 29,95

geserveerd met gebakken ui, champignons, spek en rode wijnjus

Biefstuk € 24,50

op roerbakgroenten en geserveerd met rode wijnjus

Varkenshaas € 22,50

gevuld met mozzarella en omwikkeld met spek, geserveerd met ratatouille en pestosaus

Black Angus sukade € 24,95

geserveerd met stamppot andijvie, krokant zacht gegaard buikspek en rode wijnjus

Rumpsteak € 27,50

met sperziebonen, peultjes, sugarsnaps, gebakken gamba’s en balijus

Ossobuco €21,50

met ratatouille, gepofte cherry tomaat en rode wijnjus

Eendenbout € 23,50

gekonfijt en gerookt, geserveerd met pommes fondant, witlof en rode wijnjus

Kalfsribeye € 27,50

met sperziebonen, peultjes en sugarsnaps, geserveerd met pepersaus

lamscurry €21,50

Geserveerd op een bananenblad, rijst atjar en pappadum

Groentewrap € 17,95

Gevuld met diverse groentes, brie, cashewnoten, geserveerd met crème fraîche

Truffelrisotto 19,50

met gepofte cherry tomaat, groene asperge, rucola en oude Friese kaas

Kabeljauw € 24,95

met lauwwarme bulgursalade met appel, ui, dille, geserveerd met groene asperge en beurre blanc saus

Kipsaté € 19,95

met bananenblad , huisgemaakte atjar, papadum en satésaus

Mix grill € 26,50

met onze spareribs, kippenvleugels en biefstuk geserveerd met barbecuesaus

Kaasplank € 9,50

diverse soorten kaas uit de regio met appelstroop en vijgenbrood

Kinderen

Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!

Thiramisu € 8,50

van lange vingers, mascarpone en Baileys, geserveerd met Baileys ijs

Crème brûlée van Irisch coffee € 8,95

met huisgemaakte roomijs en klassieke Madeleine

Bombe van witte chocolade € 10,25

geserveerd met slagroom, spinsuiker en huisgemaakt Snickers ijs

Sorbet € 8,95

vers gesneden fruit met 3 bollen sorbetijs, kletskop en slagroom

Dame Blanche € 8,50

3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom

Logo De Jongens van Joure

Onze chef-kok zweert bij verse ingrediënten. Dat betekent dat er veel seizoensgerechten op het menu staan. We laten u ook graag kennismaken met verse streekproducten. Boerderijen uit de buurt leveren bijvoorbeeld het vlees en de verse eieren. De ambachtelijke bakker uit Joure zorgt dagelijks voor het lekkere brood.

Openingstijden (restaurant)

Zo & ma: 17:00 - 22:00

Di t/m za: 12:00 - 22:00

Contact

De Merk 13, 8501 AN Joure

0513 - 410 014

[email protected]


© 2022 - De Jongens van Joure
Ontwikkeld door Bluey Development & Grafyska FFAfhalen & FFReserveren & Reis door de wijn