gerookte zalm, rode poon, paling uit Rohel en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
rouleau van pulpo en tonijn , geserveerd met een loempia van tonijn, zoet/zure groenten en mierikswortelmayonaise
met couscous van rode biet, walnoten en appel geserveerd met affilla cress en mayonaise van gebrande mosterd
Onze carpaccio van rund met truffelmayonaise, oude Friese kaas, en pijnboompitten gecombineerd met steak tartaar
met créme en dobbelstenen van knolselderij, buikspek en gedroogde coppa di Akkrum
met truffel-paddenstoelen crème, olijfolie en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
Rilettes van eend met gerookte eendenborst en huisgemaakte vijgenmarmelade en balsamico azijn , appel en walnoten cruesli
Een rijkgevulde visterrine van zalm, Hollandse garnalen en paling, geserveerd met wakamé, gerookte tomaat en gerookte remouladesaus
met krokante spekjes en bosui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
met groene asperge, broccoli, bosui en een sneetje focaccia
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
met gebakken champignons, ui , spek en rode wijnjus
met een créme van knolselderij, spruiten, shiitake en truffeljus
met stamppot van peen en ui, geserveerd met bospeen en buikspek
met stamppot spruiten, buikspek en rode wijn jus
van roquefort met groenten, focaccia en champignons
Diamanthaas met gebakken gamba's, pappadum en bali-jus
met schuim van pecorino en truffel, groene asperge, bimi, gel van witte balsamico en cherry tomaat
met huisgemaakte satésaus en atjar geserveerd met een papadum
800 gram met stamppot zuurkool en rode wijnjus
met gestoofde schorsoneren, chips van pastinaak en jus van salie
sparerib, diamanthaas en een roulleau van maiskip geserveerd met kruidenbotersaus
met een stamppot van peen en ui, bospeen en gebrande mosterdsaus
Bij onze hoofdgerechten serveren wij garnituren. Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten, huisgemaakte friet, gebakken aardappels, mayonaise en salade
met een chutney van broccoli, bimi, gebrande amandelen en witte wijnsaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
geserveerd met yoghurt-kersen ijs, kersen, hangop, slagroom en kletskop
geserveerd met dulche de leche, slagroom en kletskop
met chocolademousse, witte chocolade schotsen en vanille-ijs
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
met baileys ijs, witte chocolade schotsen en dulche de leche
diverse soorten kaas met vijgenbrood en appelstroop