gerookte zalm, rode poon, paling uit Rohel en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
Rosé gebraden kalfsmuis met tartaar van kalfshaas, kappertjes, krokante uienringen en dragonmayonaise
met gebakken gamba's, zoet/zure bloemkool, salty fingers, venkelatjar en mierikswortelmayonaise
carpaccio van rund met truffelmayonaise, oude Friese kaas, en pijnboompitten
met een huisgemaakte kroketje van paling, zeebaars en Hollandse garnalen met pluksla en mayonaise van gerookte paling
Huisgemaakt briochebrood van de grill met krabsalade, paling uit Rohel, salty fingers, little gem en citroenmayonaise
met pomodorimayonaise, kerriemayonaise en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
taartje van tomaat met gerookte mozzarella, basilicum ijs, krokante van briochebrood en affilla cress
met krokante spekjes en bosui
met bosui, shii-take en asperge
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
geserveerd met een bananenblad, huisgemaakte atjar, pappadum en satésaus
geserveerd met gebakken ui, champignons, spek en rode wijnjus
gegrilde kalfsribeye met sperziebonen en huisgemaakte pepersaus
met gebakken champignons en rode wijnjus
Twéé bereidingen van sukade gegrild en gestoofd met krokant gebakken buikspek, stamppot andijvie en rode wijn jus
geserveerd met truffelrisotto, groene asperge en rode wijn jus
gevuld met brie en omwikkeld met spek met stamppot van aardappel en snijbonen geserveerd met mosterdsaus
geserveerd met bloemkoolcouscous, groene asperge, bospeen en saus van saffraan
met carpaccio van gele biet, balletjes van wortel, aardappelpoffertjes en beurre blanc
Zuid Afrikaans gerecht met sperziebonen, rozijnen ,appel en vegan gehakt geserveerd met gele rijst en gepofte cherrytomaat
met gepofte cherrytomaat, kwartelei, groene asperge, geschaafde oude geitenkaas en hollandaise
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
3 bollen sorbetijs met vers fruit, kletskop en slagroom
met dulce de leche, kletskop en huisgemaakt ijs van karamel en zeezout
huisgemaakte bokkenpootjesparfait met gel van advocaat en slagroom
met een bodem van lange vingers, gel van mango, hangop, slagroom en sorbetijs van mango
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
verschillende kazen uit de regio, geserveerd met vijgenbrood en appelstroop
allerlei verrassende zoete lekkernijen van de chef