gerookte zalm, rode poon, paling uit Rohel en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
Rosé gebraden kalfsmuis met kappetjes, rucola en tonijnmayonaise
gemaakt van diverse soorten vis, Hollandse garnalen en surimi geserveerd met gerookte tomaat en cocktailsaus
carpaccio van rund met truffelmayonaise, oude Friese kaas, en pijnboompitten
met tartaar van rund, zeebaars en watermeloen
Met gerookte tomaat, calamaris, inktvismayonaise, groene asperge en little gem
met pomodorimayonaise, kerriemayonaise en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
met eidooier crème , cornichons, gel van augurk en little gem
met krokante spekjes en bosui
met gerookte mozzarella, pesto en bosui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
geserveerd met een bananenblad, huisgemaakte atjar, pappadum en satésaus
geserveerd met champignons, eendenlever en eekhoorntjesbroodsaus
met gebakken champignons en kruidenbotersaus
met gebakken champignons en rode wijnjus
gestoofd sukade met krokant gebakken buikspek, stamppot andijvie en rode wijn jus
van de grill met sperziebonen en pepersaus
geserveerd met tomatenrisotto, gegrilde little gem geserveerd met een antiboise van mango, tomaat, kappertjes en rode ui
in zijn geheel gegaard met citroen, dille en tomatentapanade geserveerd met venkelatjar
gemaakt met vegan gehakt, geserveerd met groene asperge, pluksla en gepofte cherrytomaat
met gepofte cherrytomaat, kwartelei, groene asperge, geschaafde oude geitenkaas en hollandaise
Op klassieke manier bereid, geserveerd met diverse dipsauzen
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
3 bollen sorbetijs met vers fruit, kletskop en slagroom
geserveerd met gemarineerde ananas, Snicker ijs en dulce de leche
met aardbeien, slagroom en sorbetijs van limoen
met frambozenijs, gel van mint, kletskop en slagroom
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
créme suisse, hangop van yoghurt, aardbeiencoulis en boerenjongensijs