gerookte zalm, rode poon, paling en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
met oester, kokkels, scheermessen, rode-uienchutney, geraspte kaviaar, oude balsamico en oesterschuim
geserveerd met burrata, oude balsamico, rucola en gefrituurde kappertjes
huisgemaakt op brioche, met little gem, paprikasalsa en cocktailsaus
met truffel-paddenstoelen crème, olijfolie en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
met kappertjes, tonijnmayonaise en rucola
met truffelmayonaise, oude friese kaas, pijnboompitten en rucola
met augurkengel, eidooiersaus, affilla cress, cornichons en little gem
met krokante spekjes en bosui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
met paling, lente ui, crème fraîche en een sneetje focaccia
met burrata, pesto en crème fraîche
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
met gebakken champignons, ui , spek en rode wijnjus
met snij- en sperziebonen, krokante pommes dauphine en saus Choron
met andijviestamppot, buikspek en rodewijnjus
met champignons, spek, ui en rodewijnjus
met sperziebonen, snijbonen, pommes dauphine en gerookte knoflooksaus
met sperzie- en snijbonen, pommes dauphine en pepersaus
geserveerd op een bananenblad, met atjar, papadum en satésaus
met truffelrisotto, gepofte cherrytomaat, bimi en truffeljus
met lauwwarme aardappelsalade, bimi, bospeen en witte wijnsaus
Bij onze hoofdgerechten serveren wij garnituren. Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten, huisgemaakte friet, gebakken aardappels, mayonaise en salade
klassiek bereid met drie koude sauzen
met groene asperge, bimi, gepofte cherrytomaat en rucola
in bierbeslag, met courgette, asperge, rode-uienchutney en blauwkaasschuim
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
met lavendel-ruby ganache, aardbeien, ruby chocoladeschotsen, macaron en vlierbloesemsorbet
geserveerd met vers fruit, 3 bollen sorbetijs, slagroom en kletskop
koffie geserveerd met 3 verrassende lekkernijen uit de keuken
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
met slagroom, kletskop en groene-appelsorbet
diverse soorten kaas met vijgenbrood en appelstroop
met kokosmarshmallows, spinsuiker en snickerijs